(ВІДЕО) Голова ДПСУ відвідав поранених та звільнених з полону прикордонників і подякував лікарям за роботу

НАЗАД
18 лютого 2024 10:02

Сергій Дейнеко поспілкувався з пораненими та звільненими з полону прикордонниками, які лікуються та проходять реабілітацію в медичному закладі. Він подякував їм та вручив нагороди.

Голова Держприкордонслужби відвідав один з лікувальних закладів ДПСУ.

Сергій Дейнеко поспілкувався з пораненими та звільненими з полону прикордонниками, які лікуються та проходять реабілітацію в медичному закладі. Він подякував їм та вручив нагороди.

Серед поранених – прикордонники, які боронили країну на найбільш важких напрямках – Авдіївський, Бахмутський, Куп’янський та інші.

Серед звільнених з полону, ті які були повернуті під час останніх обмінів – з Донецького, Луганського прикордонних загонів та Маріупольського загону морської охорони. Зокрема і капітан 1 рангу Петро Мельник, який очолював Маріупольський ЗМО та разом з побратимами героїчно захищав Маріуполь від ворожої навали, потрапивши в полон на «Азовсталі».

«Чекаємо усіх наших хлопців, наших Героїв з полону. Ми однозначно заберемо усіх, хто знаходиться там, це питання лише часу. Я дуже дякую вам за те, що ви зробили на той час. Завдяки вам вистояла Україна. Ваш подвиг неоціненний», - сказав Сергій Дейнеко.

Очільник прикордонного відомства також подякував за віддану роботу та відзначив лікарів, які докладають максимум зусиль для лікування та відновлення захисників. Він наголосив на якісному лікуванні наших захисників.

«Дуже дякую усьому медичному персоналу за вашу професійність, відданість справі. За те, що не рахуєтесь ні з часом, ні з силами, рятуючи наших захисників, наших Героїв. Ставите їх на ноги, допомагаєте. Ви робите усе можливе і неможливе , щоб зберегти та врятувати життя і здоров’я наших воїнів.

Ми в свою чергу робили і будемо робити усе, щоб ваша робота була максимально ефективною, а умови праці та служби були якомога комфортнішими», – зазначив Голова Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси